FRI FRAKT på ALLA beställningar inom Sverige samt för internationella ordrar över 500 kr.


Från dykning till marina kvalitetsarmband

Maris Sals® historia började 2012 när designern och dykinstruktören Maria Johansson Bayindir hade fått nog av undermåliga smycken som inte tålde den marina miljön som hon dagligen vistades i.

"Jag har alltid tillbringat så mycket tid som möjligt i eller nära vattnen. När jag jobbade som dykinstruktör i Medelhavet tillbringade jag flera timmar varje dag i havet. 

Jag märkte snart att inga av mina smycken, förutom de som min pappa gjort, tålde att användas i havet eller ens i duschen vilket var ohållbart för någon som älskar havet så mycket.  

Inspirerad av min pappa Leif-Göran Johansson, som är en skicklig guldsmed med över 50 års erfarenhet av yrket, bestämde jag mig för att följa min dröm och skapa min egen smyckekollektion.

Jag letade över hela världen efter de bästa materialen och kunde till slut presentera en kollektion av 100% vattentåliga armband av högsta kvalitet.

Drömmen är att erbjuda kvalitetssmycken till folk som älskar havet och samtidigt kunna ge tillbaka till havet i form av stöd till miljöorganisationer som Greenpeace och Världsnaturfonden. 

När du bär ett Maris Sal-smycke bär du en symbol för dina drömmar, något som kan påminna dig om att förbli Anchored to your dreams!"

 Salta hälsningar,

 Maria


Jag, vår yngste som och min man dyker i Medelhavet, i Kas, Turkiet.

Min man och jag (något yngre …) på en av våra dykliveaboards.Tack för att du hjälper oss bevara haven

$1 per såld produkt doneras till världens ledande miljöorganisationer; Världsnaturfonden (WWF) och Greenpeace, som jobbar hårt för att ta hand om vår planet så att vi tryggt kan lämna över henne till kommande generationer.

 

"Vi skapar marina ankararmband som håller dig: - Anchored to your dreams!"

  

 

 

 Vår filosofi

"We believe in aiming high and 
sailing far, but most of all;
being the captain of your life
and staying anchored to your dreams.”