FRI FRAKT på ALLA beställningar inom Sverige samt för internationella ordrar över 500 kr.

Hitta din perfekta storlek

Storlek Innermått
S 6.5”/16.5 cm
M 7”/17.8 cm
L 7.5”/19.1 cm
XL 8”/20.3 cm
XXL 8.5”/21.6 cm

Hur du mäter din handled

För att ta reda på vilken storlek du ska beställa rekommenderar vi att du mäter din handleds omkrets strax nedanför handloven med ett måttband (en bit snöre och en linjal går också bra). För att finna din perfekta storlek placerar du lillfingret mellan handleden och måttbandet för att få en lagom rörelsemån och en bekväm passform.

NOTERA: Storleken som du väljer vid beställning betecknar den inre omkretsen av det stängda armbandet, vilket innebär att armbandet passar en handled som är något mindre än storleken du beställer. 0,5-1 cm mindre brukar vara lagom beroende på hur stor rörelsemån du vill ha.

Inställbara armband

Tre av våra armband; Keywest, Vinga och Newport, är inställbara, ett säkert val om du köper en present till någon men inte vet deras exakta storlek.

Vår New Haven-modell passar bäst med en tajtare passform, om du kan få in ditt lillfinger under armbandet så brukar det vara en lagom storlek och vår kedjearmband Vinga och Marstrand är gjorda för att sitta lite lösare, men i slutändan är det ju en fråga om personlig smak.

Skräddarsydda mått

Om du behöver en annan storlek än standardstorlekarna väljer du helt enkelt "Eget mått" i rullgardinsmenyn ovanför köpknappen. Lämna sedan ditt exakta handledsmått i meddelanderutan i kassan så gör vi ett armband som passar perfekt.
VÄNLIGEN NOTERA: När du önskar beställa en skräddarsydd storlek är det viktigt att du meddelar oss ditt exakta handledsmått utan att lägga till någon rörelsemån. Vi lägger själva till 0,5 cm rörelsemån om du inte uppger annat önskemål.

Vad gör jag om mitt armband inte passar?

Inga problem. Kontakta oss på info@marissal.se så hjälper vi dig. Du kan alltid kostnadsfritt byta ditt armband mot ett i en annan storlek; du betalar bara returfrakten (vanligt postporto 13 kr) för att returnera det första armbandet till oss.